Seizoen afsluiting: Mix- Hap- en Priktoernooi

Afgelopen zaterdagmiddag werd het Mix- Hap- en Prik toernooi georganiseerd. Een leuke verenigingsactiviteit om het seizoen mee af te sluiten. Het weer was ons goed gezind, het was lekker korfbalweer met een mooi zonnetje. We begonnen om half 4 met het mixtoernooi. In totaal 4 gemixte teams met spelers van jong en oud werd er druk gestreden voor de winst. Voor het eerst deden dit jaar ook enkele F’jes mee. Een extra lage paal in het veld waar door andere soms minpunten werden gescoord. Leuk om te zien hoe naar fanatiek er ook sportief gespeeld werd. Alle wedstrijden werden strak geleid door Roy met niet alleen fluit, maar een waterpistool om de dader van een overtreding nat te spuiten. Team 3 onder leiding van Stan had alle wedstrijden gewonnen en ging met de prijs aan de haal.
Tegen 17uur was het mixen afgelopen en konden we met zijn allen aan tafel. Een lekkere maaltijd was tijdens het mixen bereid. Soep, stokbrood, snacks en salade. Voor iedereen wat wils. Janet, Pien en Rienus bedankt voor het handige snijwerk van de salades. Kim, Janette, Gea, Geesje en Greanne bedankt voor de bardienst en hulp in de keuken. In totaal hebben ca. 55 mensen heerlijk hun buikje rond gegeten.
Natuurlijk werd er ook weer even stil gestaan bij alle jeugdtrainers van afgelopen jaar. Ze mochten naar voren komen en konden een daferend applaus in ontvangst nemen voor hun inzet en enthousiasme van het afgelopen seizoen. Gelukkig gaan nagenoeg alle trainers volgend weer door.
Om half 7 stonden de prikvelden klaar om te starten met het priktoernooi. Voor de 3,5m categorie strijden 16 duo’s in hun poule. Voor de kleintjes werd een aparte poule gespeeld en daar werd iedereen een winnaar. Hier deden Roy en Anouk ook mee, beiden geblesseerd aan 1 hand, dus met een handicap. Er werd fanatiek geprikt en na alle speelrondes volgden de kwart- en halve finales. Uiteindelijk kwam het tot een finale met Lars & Romke tegen Britt en Melle. De laatste 2 werden 1e en mochten de wisselbokaal in ontvangst nemen. Melle en Britt zijn de 18e winnaars die hun namen op de beker vereeuwigd zien worden.
Iedereen bedankt voor zijn/haar aanwezigheid en inzet. We kijken terug op wederom een geslaagde editie. Iedereen een goede vakantie gewenst en tot volgend seizoen.
Namens de jeugdcommissie,
Teije & Karolien