Clubinfo

Nevenactiviteiten

Naast de korfbaltrainingen organiseren wij tal van andere activiteiten voor onze leden, zoals spelletjesmiddagen, speurtochten, themafeesten en discoavonden. Uiteraard worden er ter gelegenheid van Sinterklaas, Kerst en Pasen ook voor alle leeftijdsgroepen activiteiten georganiseerd. 

Onze vereniging draait op diverse commissies. Deze commissies vallen onder eindverantwoordelijkheid van het bestuur. Meer informatie over bestuurszaken en de diverse commissies vindt onder Organisatie.

Onze vereniging draait op diverse commissies. Deze commissies vallen onder eindverantwoordelijkheid van het bestuur.

 

Ambitie

Ritola 1 komt zowel op het veld als in de zaal uit in de landelijke 1e klasse. Het team is in de afgelopen 3 jaren al enkele keren in de subtop beland, maar we hopen elk seizoen de stap naar de overgangsklasse te kunnen maken. Zoals beschreven in ons beleidsplan uit 2014.

Ritola 2 heeft een grote verjonging doorgemaakt. Het team komt zowel op het veld als in de zaal uit in de reserve 2e klasse. Het komend seizoen is de ambitie om te promoveren.

Ritola 3 is vorig seizoen kampioen geworden. Ritola 3 speelt zowel op het veld als in de zaal reserve 2e klasse.

Ritola 4 komt uit in de reserve 4e klasse.

Bij het Midweekteam spelen senioren die niet in het weekend willen of kunnen korfballen. Bij dit team staat plezier voorop maar neemt wel deel aan de competitie. De competitiewedstrijden worden op een doordeweekse dag gespeeld.

Met de jeugd hebben we vele successen gekend. Verschillende jeugdteams hebben al mogen schitteren tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. Onvergetelijk voor de spelers en iets waar wij als vereniging natuurlijk trots op zijn.

Op dit moment spelen we met 8 jeugdteams in de competitie.
A1 komt uit in de 1e klasse (veld) en 2e klasse (zaal).
B1 C1 D1 D2 E1 E2 F1 spelen breedtekorfbal.
Alle bovengenoemde teams, m.u.v. F1, trainen twee keer per week en zullen streven naar promotie.

F1 en de korfbalkleuters trainen een keer per week.

Clubkleding

De sponsorcommissie heeft nieuwe trainingspakken voor de vereniging uitgezocht. Voor ieder merk geldt dat er zo nu en dan een wisseling in de collectie is. Vandaar onze overstap naar het merk Hummel. Deze trainingspakken kunnen het hele jaar door bij Ruchti gepast en besteld worden. De pakken zijn voorzien van het Ritola korfbal logo zoals we gewend waren. Wanneer je ook je eigen initialen op het pak wilt laten drukken is dat ook zeker mogelijk. Kijk voor de flyer voor de totale outfit voor Ritola Korfbal www.ruchti-clubkleding.nl! Klik daarvoor hier.
Op de foto van Ruchti is de totale outfit voor Ritola te bekijken.