Lid worden!

Aanmelding nieuwe leden

Plezierig bezig zijn met de korfbalsport binnen een hechte en actieve vereniging; dat is wat wij met z’n allen doen. Wij bieden laagdrempelige sport en ontspanning voor jong en oud, jongen of meisje. Een ieder vanaf groep 1 van de basisschool is van harte welkom binnen onze club. Korfbalvereniging Ritola nodigt u of uw kind daarom graag uit voor een aantal vrijblijvende trainingen. De trainingstijden vindt u hier.

Info

Kleuters korfballen gratis bij Ritola Korfbal.

Bedragen per kwartaal:

Senioren,               18+        € 52,00

Midweek,                18+       € 39,00

Junioren,                16-18 jr  € 39,00

Aspiranten,             12-16 jr  € 32,00

Pupillen,                 6-12 jr    € 32,00

Welpen/kleuters,     4-6 jr     € 0,00

Gezinscontributie                 € 136,00 (Gezin vier leden)

Overige leden                       € 22,00 (Trimgroep en ieder die geen competitie speelt.)

Donateurs                             € 10,00

De contributie wordt door middel van automatische incasso per kwartaal geïncasseerd. De peildatum voor de leeftijdsgrens tussen de verschillende categorieën is 1 oktober.

 

Lid worden

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met onze secretaris Anet Terpstra, secretariaat@ritola.nl

Vrijwilligers altijd welkom!

Ritola korfbal is een club van alle leden. En club die wil presteren in korfbal, maar waar gezelligheid en het hebben van plezier ook van groot belang is. Voor alle leden wordt korfbal mogelijk gemaakt. Er worden veel neven activiteiten georganiseerd. Dit wordt door veel leden en vrijwilligers gedaan. Maar hier gaat de schoen soms wrikken, omdat veel werk op de schouders komt van te weinig vrijwilligers. Hoe goed die het ook doen, we hebben meer vrijwilligers nodig. Denk aan: vervoer, trainen, fluiten, acties, commissies, bestuur etc.

Lid zijn van korfbal is niet alleen korfballen, maar ook;  van…, voor…, door……..! Dit geld voor leden maar ook voor ouders van jeugd-leden. We gaan actief op zoek naar mensen die met hun kwaliteiten de club kunnen ondersteunen. Voel je bij voorbaat al voor een functie, meld je dan aan. Vul in elk geval bijgaande formulier in.

Vrijwilligers formulier

De vrijwilligers commissie: Tanje Zwanenburg, Julia Wolthuizen, Bas Tuinman, Lizan Hommes

E-mail: vrijwilligers@ritola.nl