Huldiging vrijwilligers, Zilveren Speld vanuit KNKV voor Ronald Munneke

Huldiging vrijwilligers

 

Onlangs is Ronald Munneke gestopt als KNKV scheidsrechter. Voor zijn inzet op het gebied van arbitrage kreeg hij zaterdag 20 april de Zilveren speld uitgereikt van Teun Jan Kootstra van het KNKV. Ronald blijft actief als beoordelaar/opleider.

 

Voorafgaand heeft het bestuur van Ritola korfbal alle voor Ritola fluitende KNKV scheidsrechters, Marlize Doedens, Iain Kluin, Wim Venema en Rienus Doedens, in het zonnetje gezet. De leden en het bestuur hebben veel respect voor deze kleine groep mensen die wekelijks op korfbalvelden buiten Zuidlaren hun inzet leveren voor onze mooie vereniging. Hulde voor de scheidsrechters!!

 

Het huldigingsmoment werd ook benut om Marielle van der Veen te bedanken voor alle vrijwilligerstaken die ze heeft verricht de afgelopen 20 jaren. Marielle doet een stapje terug maar blijft gelukkig actief als vrijwilliger voor o.a. het schoolkorfbaltoernooi. Het wordt een uitdaging voor de vereniging om alle taken die ze vervulde goed op te vangen. Tegelijkertijd een mooi moment voor nieuwe vrijwilligers om in te stappen!

 

Namens het bestuur

Anet Terpstra