Grote Clubactie 2023, doe jij ook mee?!

Wij doen mee aan de Grote Clubactie die op 23 september van start zal gaan. De hoofdprijs is maar liefst 100.000 euro. Maar er zijn ook diverse andere mooie prijzen, zoals een auto en o.a. een reischeque ter waarde van 2500 euro.
Ons doel voor dit jaar is 2000 euro ophalen voor het jeugdfonds! De verkoop duurt tot 13 november en de trekking is op 28 november!
Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt.

Dit jaar gaan wij weer volledig online loten verkopen. Dit werkt heel makkelijk.
We hebben een algemene verkooppagina voor onze vereniging. Ook zijn er persoonlijke verkooppagina’s aangemaakt voor alle verkopende leden. Zo maak je de verkoop nog persoonlijker én leuker. Want ook dit jaar kan je ook zelf inloggen op je eigen verkooppagina. Iedereen ontvangt een email met een link naar zijn of haar eigen verkooppagina. Denk erom dat de koper goed invult van welke verkoper hij of zij de loten koopt. In dat geval wordt goed bijgehouden wie het meeste loten verkoopt! Let op: Een lot kost 3 euro! Hiervan gaat 80% direct naar de club!

Deel de clublink of je eigen link makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij wil kopen en vult in van wie de loten gekocht worden. Na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer.  

Dit is de link naar de verenigingspagina: 

Https://lot.clubactie.nl/lot/kv-ritola/438980

 

Indien je geen mail hebt ontvangen met je eigen verkooplink of als er andere gegevens niet kloppen stuur dan even een appje naar Willem-Jan of Tessa of vraag je trainer.

 

Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard! Veel succes!
Groetjes,
De verlotingscommissie