Waterkorfbal, geef je nu op!

Zaterdagavond 6 nov. 2021 hebben we zwembad Aqualaren voor jullie afgehuurd, zodat spetterend het duel aan kan worden gegaan tijdens wedstrijdjes waterkorfbal. Dit keer niet alleen voor eigen leden, maar ook jullie ouders/verzorgers worden uitgenodigd voor een uniek ouder & kind toernooitje! Hiermee gaan we de subtropische korfbalavond dan ook starten in het speciaal verhoogde voorste gedeelte in het 25 meter bad. Tijdens de gehele avond kan er door D C B A jeugd, hun ouder/verzorger en Ritola senioren die zich hebben opgegeven vrij gezwommen worden in Aqualaren!

19.15 uur omkleden  
19.30 uur ouder & kind waterkorfbal D + C Geen ouder/verzorger, dan is een familielid 35+ welkom om met jou deel te nemen. 
20.00 uur ouder & kind competitie B + A Geen ouder/verzorger, dan is een familielid 45+ welkom om met jou deel te nemen.
20.30 uur competitie mixteams D C B A en Senioren
22.00 uur einde waterkorfbal

Kosten 2 euro p/p, afrekenen bij binnenkomst! 
Zwemdiploma verplicht!
Deelname op eigen risico!
18+ is gevaccineerd of negatief getest!
Met verkoudheidsklachten vragen we je af te melden! 


Opgeven graag z.s.m. en uiterlijk maandag 1 nov. door een mail naar jeugdzaken@ritola.nl te sturen. Hierin jouw naam en korfbalteam vermelden en als je deelneemt aan het ouder/kind toernooitje ook de naam van diegene waarmee je deelneemt.