Verslag Waterkorfbal

Na vier jaar stond deze eerste korfbalvrije zaterdag van het seizoen ‘20-‘21  weer eens waterkorfbal op het programma. Dit keer incl. een uniek ouder/kind toernooitje. Nou dat bleek een succes. Leuk om te zien hoe er enthousiast door de twaalf  ouder/kind koppels gekorfbald werd. En dat in het water. Een spetterende uitdaging overigens voor alle veertig aanwezigen. Naast waterkorfbal kon iedereen deze avond ook vrij zwemmen, dus waterpret alom.

Het ouder/kind toernooi is gewonnen door Emily met haar vader Diederik. Zij ontvingen een prijsje.

Hierna werden de deelnemers aan het waterkorfbaltoernooi gevraagd van klein naar groot op te stellen. Nu werden er vijf teams gevormd. Super leuk om te zien hoe jong en oud, groot en klein samenwerkt om tot scoren te komen. De actiefoto’s zeggen alles..

Het waterkorfbaltoernooi is gewonnen door team Michiel/Anita/Emiel/Daan. Zij mochten iets uit de schappen van Aqualaren kiezen.

Een vader zei nog : “Zo sta je op het ijs te korfballen en nu in het water”. “Dat is toch geweldig!” Wij sluiten ons hier helemaal bij aan 🙂

Alwin bedankt voor het last minute  invallen voor Teije, die onverhoopts wat later aanschoof. Deze bijzondere activiteit helemaal missen, nee dat is voor hem geen optie..  

Groeten Teije en Karolien