Tea Tuinman overleden

Maandag 4 december is Tea, na een kort ziekbed, rustig thuis overleden.

Tea was samen met Willem een van de grote steunpilaren van onze vereniging. Ze was jarenlang speelster van de selectie en combineerde dat met het wedstrijdsecretariaat. In de beginjaren was dat een hele organisatie met nauwelijks telefoon en een sterk groeiende vereniging. Het vertrek van alle ploegen was bij hen thuis en had je je handdoek, sokken of ondergoed vergeten, regelde Tea dat vanuit hun eigen kast. Ze regelde dat iedereen een krantje kreeg, maakte vervoerschema’s en regelde de scheidsrechters; helemaal terecht werd ze een van de eerste ereleden van onze vereniging..!

Verder was ze onderdeel van de “Vergulde Pollepels”, organiseerde ze jarenlang de verloting en sinaasappelactie, enkele van onze grote succesformules.

 

Trouw bezocht ze als supporter de wedstrijden van de kinderen en kleinkinderen die allemaal nu nog in het veld staan of hebben gestaan. Wel of geen (klein)kinderen in de selectie: er werd geen wedstrijd van het eerste overgeslagen. Ook bij verre uitwedstrijden met de bus was ze er samen met Willem altijd bij, immers er moest ook een goed verslag van de wedstrijd komen.

 

Haar energie en altijd positieve bijdrage naar de vereniging, en naar haar leden, zullen we nooit vergeten. Een prachtmens en een echte Ritolist is heengegaan; de vlag bij de kantine hangt halfstok..!

 

We gaan haar enorm missen, en zullen proberen Willem en de hele familie te ondersteunen met dit grote verdriet. Ook nu geldt ons verenigings-motto: ‘groots in voorspoed, saamhorig bij tegenspoed..’

 

Er is gelegenheid tot condoleren op vrijmiddag van 16.00h tot 18.00h de korfbalkantine.

 

Liever geen bezoek aan huis.

 

Namens het bestuur,

Rienus