Schoolkorfbal woensdag 9 oktober

Beste allemaal,

Het programma is klaar voor het schoolkorfbaltoernooi op woensdag 9 oktober. 

We mogen wederom spreken van een goed bezet toernooi en daar zijn wij erg blij mee. 

Het programma zal dit jaar net even anders zijn, we werken dit jaar met tournify. Een digitaal programma dat online door iedereen te benaderen is. Dit betekent dat iedereen live het programma, de uitslagen en de standen kan volgen. Geen papieren en printjes meer ūüôā

Het programma is vanaf nu te bekijken op:¬†www.tournify.nl/live/ritola.¬†U kunt uw teams vinden onder het kopje ‚Äėteams.

In de bijlage vindt u de veldindeling en de toernooi informatie. Hierin staan het wedstrijdreglement en de spelregels ed. 

Graag deze informatie delen met uw spelers en coaches!

We verzoeken alle leiders van de teams zich bij aanvang van het toer­nooi te melden bij de wedstrijdleiding, zodat even­tuele bijzonder­heden ge­com­muni­ceerd kunnen worden. Na af­loop van het toernooi dienen alle ploe­gen zich af te melden. Er ligt dan voor alle deelnemers een verrassing klaar.

Dit jaar ook de fairplaycup ! Wij vragen van alle teams voor een positieve houding naar elkaar en richting de scheidsrechter. Voor ieder wensen we een mooi, leuk en vooral succesvol schoolkorfbaltoernooi. Ben jij met je team het sportiefste en respectvolste school, dan wordt de fairplaycup beker aan jullie uitgereikt!

We starten het toernooi om 14.30uur. Na de laatste ronde zal gelijk de prijsuitreiking zijn (ca. 17.00).

Wij willen u er op wijzen dat dit jaar het gehele sportterrein rookvrij is. Roken kan en mag maar dan wel buiten de hekken van het terrein!

Wij hopen op weer een mooi en sportief toernooi. U bent van harte welkom woensdag de 9e.

Namens de toernooicommissie van Ritola Korfbal

Janice Liemburg

Teije Kraf

Rienus Doedens

Mari√ęlle van der Veen