Ritola D1 bij Nic

Nic uit Groningen moest in de korfballeague aantreden tegen nummer 2 Fortuna uit Delft. Voorafgaand aan het duel mochten de regioteams mee oplopen tijdens het voorstellen van de spelers. Dat was cool! En daarna ook nog eens met hen op de foto!

Toen was het tijd om als toeschouwers op de tribune plaats te nemen. Voor een uitgebreid wedstrijdverslag verwijzen wij jullie graag naar de korfballeague website. Maar wij kunnen wel alvast melden dat Nic helaas verloren heeft.

Daarom petje af voor de spelers van Nic die aan de toegesnelde jongens en meisjes van Ritola en DWA, teleurgesteld en nat van het zweet, hun handtekeningen uitdeelden. Super! Bedankt!

Begeleiders en ouders D1

Ritola D1 en DWA D1 mochten zondag 13 februari oplopen met Nic 1. Ritola D1 mocht met Fortuna 1 oplopen en DWA D1 mocht met Nic 1 oplopen. Dat was heel leuk. Na het oplopen mochten we met ze op de foto en daarna gingen we op de tribune zitten kijken naar de wedstrijd. Nic heeft verloren van Fortuna. Na de wedstrijd mochten we handtekeningen vragen aan de spelers van Nic. Het was heel leuk!!

Groetjes Mandy