Ritola gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Wij doen mee aan de Grote Clubactie die op 18 september weer van start is gegaan. De hoofdprijs is maar liefst 100.000 euro. Maar er zijn ook diverse andere mooie prijzen, zoals een auto en o.a. een keukencheque ter waarde van 10.000 euro.
Ons doel voor dit jaar is 1500 euro ophalen voor het jeugdfonds! De verkoop duurt tot 23 november en de trekking is op 8 december!
Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt.

Dit jaar gaan wij volledig voor online loten verkopen. Dit werkt heel makkelijk.
We hebben een algemene verkooppagina voor onze vereniging. Ook zijn er persoonlijke verkooppagina’s aangemaakt voor alle verkopende leden. Zo maak je de verkoop nog persoonlijker én leuker. Want dit jaar kan je ook zelf inloggen op je eigen verkooppagina. Iedereen ontvangt een email met een link naar zijn of haar eigen verkooppagina.  Denk erom dat de koper goed invult van welke verkoper hij of zij de loten koopt. In dat geval wordt goed bijgehouden wie het meeste loten verkoopt! Let op: Een lot kost 3 euro! Hiervan gaat 80% direct naar de club!

Deel de clublink of je eigen link makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij wil kopen en vult in van wie de loten gekocht worden. Na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer.  

Dit is de link naar de verenigingspagina:

https://lot.clubactie.nl/lot/kv-ritola/438980

Indien je geen mail hebt ontvangen met je eigen verkooplink of als er andere gegevens niet kloppen stuur dan even een mailtje naar willemjantuinman@gmail.com

Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard! Veel succes!

Groetjes,

De verlotingscommissie