Ritola Engeland reis 2023 + foto’s

Veel volgden de Ritola ‘Polar Steps’ de afgelopen dagen. Een handige app waar meerdere co-writers hun belevenissen en foto’s per dag deelden. Geweldig!
Nog een andere populaire app werd dagelijks gecheckt. Die sloegen bijna op tilt na de records aan stappen op een dag de afgelopen week 🙂 En dan zijn de kilometers van tijdens de korfbalwedstrijd niet eens meegeteld. Tjonge wat een inzet van Ritola tegen de fit en scherp ogende Trojans uit Croydon. Tot dit jaar decennia lang de nummer 1 van Engeland! Geen winst voor ons. Wel een ervaring rijker! Net als het zingen van het volkslied. Vooraf in de autorit van 10 min. werd de kennis van de tekst snel opgefrist.
We maakten maandag en woensdag uitstapjes naar Londen. Daar waren we in 40 min. met de trein. Wandelend kwamen we ’s ochtends met elkaar langs diverse highlights. Met af en toe een metrorit tussendoor. ’s Middags mocht iedereen op eigen gelegenheid Londen ontdekken.
Met de auto bezochten we Brighton. Eerst de krijtrotsen en de stenen/rots strand. Later mocht iedereen op eigen houtje naar de pier of het gezellige (winkel)centrum.
De ochtenden startten met een heus engels ontbijt, bacon & eggs. Drie avonden werd er uitgebreid gekookt. Lekker met veel groente. Wraps, pasta, soep, broodjes hamburgers, salade. Mmmm.. Woensdagavond gingen we in een plaatselijk, op loopafstand, restaurant uiteten.
Scoutinggebouw Bears Wood is van alle gemakken voorzien. Er was ook een openhaard. Corvee diensten werden uitgevoerd. De openhaard aangevuld.
Wij kijken terug op een vijftal leuke dagen met een hele gezellige groep. Met de bonte avond als een geweldige afsluiter. En de vele foto’s en filmpjes om glimlachend terug te kijken.
PS: Komen we voor Buckingham Palace ineens een andere Ritolist tegen met gezin 🙂 Wessel Vochteloo wilde dan ook graag onze 1e groepsfoto maken. En leuk dat die geworden is!
De Engelandcommissie
Janette M., Miranda, Teije, Karolien