Ritola A1 alsnog kampioen!

Nu de veld competitie definitief gestopt is, zijn de nummers één in de verschillende poules tot kampioen gekroond. Zo ook Ritola A1. Met acht punten uit vijf wedstrijden liet de formatie de concurrentie achter zich. Hieronder stukjes tekst van coach en spelers over het bijzondere seizoen: 

Manon (trainer) 
We begonnen het seizoen met 14 spelers en 2 trainers. Na een paar week haakten een paar spelers af, kregen we er spelers bij en zo startte we de competitie met 12 spelers. De ene wedstrijd ging beter dan de ander, maar iedereen heeft altijd 100% procent gegeven en dat vind ik het meest motiveren als trainer/coach. OWK won van DWA, wat vreemd was voor ons aangezien wij dik hadden gewonnen van OWK en dik verloren van DWA. Dus we konden geen enkele wedstrijd meer inschatten. Na een enorm spannende wedstrijd wonnen we van DWA met 23-6. Dat betekende dat we alleen de wedstrijd tegen Zunobri, die onderaan stond met welgeteld 0 punten, nog moesten winnen en dan waren we kampioen🥳 helaas werd die wedstrijd verschoven doordat Zunobri te weinig (of te kleine) spelers had. En natuurlijk duurde het zo lang om de wedstrijd in de halen dat Mark Rutte de competitie eruit gooide. Uiteindelijk toch kampioenen na een mooi en leuk seizoen!!

Lianne
Heel gezellig seizoen, ben zo blij met de nieuwe mensen in ons team. Erg jammer dat we geen kampioenswedstrijd konden doen, alsnog is het een geslaagd seizoen

Carmen
Ik vond het een heel leuk seizoen en het was een heel gezellig team om bij te komen dit jaar! Dankzij onze leuke trainers hebben we veel geleerd dit jaar en zijn we natuurlijk kampioen geworden! ✌🏼

Charlotte
Ik heb een heel leuk en spannend seizoen gehad. Ik ben super trots op dit team omdat we een jong team zijn en samen super hard hebben geknokt om dit te behalen.
Rosalie
Heel erg blij om kampioen te zijn! Het was een leuk seizoen:)

Jelle
Ik vond dit een erg leuke en leerzame competitie. We hebben veel geleerd van elkaar, en we zijn ook goed teruggekomen! Ik vond het superleuk!

Marit
Het was wederom weer een heel leuk seizoen met nieuwe trainers en een ander team. Ik ben blij dat we weer wedstrijden hebben mogen spelen. Op naar weer een nieuw seizoen vol gezelligheid en nieuwe belevenissen!

Damilia
Ik vind het een goeie competitie en heb veel geleerd van onze trainster manon maar hellaas kon ik het laatste deel van de competitie niet meer meedoen maar blijf nog zoveel mogelijk kijken als ik kan groetjes damiel

Larissa
Dit was een heel leuk veldseizoen en we hadden het niet zonder Manon & Manon kunnen doen!

Tessa
Dit was de eerste competitie met dit nieuwe team. En we zijn gelijk kampioen geworden. Ondanks dat we de kampioenswedstrijd niet hebben gespeeld ben in alsnog super blij dat we kampioen zijn geworden!

Kasper
Het was een spannende competitie. Maar doordat we goed samenwerkten, zijn we toch kampioen geworden met ons (nieuwe) team!