Ritola 4 is afgelopen zaterdag kampioen geworden!

Op zaterdag 9 maart werd het vierde seniorenteam voor de tweede keer dit seizoen kampioen! Eerder in oktober veroverden ze al het kampioenschap in de veldcompetitie voor breedtekorfbal. Opnieuw behaalden ze de titel, ditmaal wederom tegen het tweede team van Stadskanaal ’74. De tegenstander vierde feest vanwege het 50-jarig bestaan van hun vereniging. Die avond hadden ze zelfs een jubileumfeest gepland.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de spelers voorgesteld, maar helaas waren niet alle supporters op tijd in sporthal De Spont om dit mee te maken vanwege files. Hierdoor zijn er helaas geen beelden van de opkomst van de spelers gemaakt.

Ritola 4 begon de wedstrijd sterk en wist via verschillende spelers tot scoren te komen. Op de reservebank zaten nog zeven spelers. De coaches, Nienke Rijstenberg en Arjan Pot gaven hen  allemaal speeltijd en was er een complete vakwissel. Zo kreeg elke speler zijn moment in deze kampioenswedstrijd. Bij het eindsignaal stond er een overtuigende 7-19 op het scorebord.

Na de wedstrijd was het tijd voor feest in de kleedkamer, met drankjes en hapjes. Vervolgens ging het feest in de kantine van Zuidlaren door tot in de late uurtjes.