Mijn/ons Ritola! 11 februari!

Het grote ‘Mijn Ritola, Ons Ritola’ Feest! Zaterdag 11 februari!

Beste (oud) leden, ouders/familie van leden, donateurs, sponsoren en vrienden van de vereniging,

Heel graag nodigt het bestuur je uit om op 11 februari, rond ons 55-jarig jubileum, feest te vieren en mee te denken over de toekomst van onze mooie vereniging. Deze in 1968 opgerichte vereniging verdient namelijk wat ons betreft nog een hele lange en mooie toekomst. Niet alleen op het gebied van sportieve prestaties, maar ook zeker op het sociaal en maatschappelijke vlak: mooie vriendschappen, leuke vrijwilligersrollen en een hechte familiecultuur.

Na de coronatijd merken we dat het voor eenieder lastig was/is om weer op te starten. Avonden op de bank waren ook wel eens lekker en sporten en sociale activiteiten konden simpelweg deze periodes niet. Helemaal niet zo gek dus, dat het ook binnen de vereniging op sommige vlakken even zoeken was en is. Juist daarom willen we er graag voor zorgen, dat het gevoel voor en van ‘Ons Ritola’, weer een stevige boost krijgt. En willen we samen met jou toewerken naar een mooie toekomst!

De komende weken vertellen (oud) Ritolisten wat hun groen-witte Ritola hart laat kloppen en waarom we allemaal hopen dat jij er bij bent op 11 februari. De filmpjes tot nu toe zie je hieronder!

Op 11 februari zal eerst de jeugd zich laten zien, vervolgens kan iedereen op verschillende plekken op ons terrein terecht, om mee te denken over onderwerpen die onze vereniging draaiende houden. Een paar van deze onderwerpen: onze jeugd, onze activiteiten, ons geld, onze sport, onze PR, onze kantine. Zodra alle ideeën gedeeld en gehoord zijn, is het tijd om te proosten op ons 55 jarig jubileum, bij te kletsen en ruimte om te dansen!

Zaterdag 11 februari
Ritola kantine
19:00 uur: Playbackshow van de Ritola-jeugd voor de Ritola-ouders.
20:30 uur: Ideeën delen waarmee Ritola korfbal nog minstens 55 jaar verder kan.
Aansluitend: feest!

Heel graag, namens het bestuur van Ritola en de organisatie, tot dan!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Manon en Lianne Pater

Melle Jansma

Ineke Knijp

Rosalie en Larissa

Ritola C1

Jaap van Gorkum

Ritola F1

Niels Tamminga

Natscha Hoek

Ivar

Greanne Tuinman en Wil Boer

Hilde, Wout, Teun en Janne

Coby Kuipers

Francien Riemersma

Willeke en Jan Sluiter

Saskia Gubler

Rienus en Adry Doedens

Ben Cazemier en zijn ouders Carieke en Lunsing

Sander Bisschop

Jolanda Wolters

Roelf Tuinman en Levi Vedder

Fabian Kuipers

Frouke Houtsma

Leonie de Jong

Marieke Werkman

Bas Tuinman

Hylke van Gorkum

Mijn Ritola, ons Ritola!