Korfbal Ritola; Club van 50

Club van 50

Wat is de club van 50?

Korfbal vereniging Ritola heeft een club van 50. Dit is gestart op 1 mei 2011. Aanvankelijke aanleiding was de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld, dat deels door de club gefinancierd moest worden.

De club van 50 bestond uit ongeveer 70 deelnemers die elk €50,- per jaar geven aan Ritola

In de corona periode heeft het stil gelegen met innen van de gelden. Mede door het stil leggen van de club activiteiten in die periode.

Komende tijd staan er weer vernieuwingen op de planning voor korfbal. Oa een nieuw veld en renovatie van de kantine. Ook hiervoor is financiële draagkracht nodig. Reden waarom we vanuit het bestuur en de sponsor commissie de club van 50 willen laten her-opbloeien. Een club van trotste sponsoren en mensen met een grote betrokkenheid bij Ritola korfbal.

 

De mensen die al lid waren krijgen een mail, met de vraag of ze door willen gaan als club van 50 lid. Anderen binnen de club en daarbuiten, spelend of supporterend wil ik vragen of je lid wilt worden. Dit kan via invullen van het aanmeldingsformulier en deze te mailen naar Roelf Tuinman; rmtuin@ziggo.nl

 

De ‘club van 50’ van KV Ritola, een groep mensen die Ritola een warm hart toe dragen. Iedereen die dit doet kan lid worden; spelers, oud spelers, vrienden/vriendinnen, vaders/moeders, opa’s/oma’s, bedrijven etc.

Op een bord in de kantine en op de korfbal Ritola website komen de namen van de deelnemers te staan.

Word lid van ‘de club van 50’ en steun KV Ritola!

Hartelijk dank!

Mede namens de sponsorcommissie van KV Ritola,

Klik voor inschrijfformulier_club_van_50