Jeugtoernooi.

Afgelopen zaterdag 27 augustus was weer ons jaarlijkse jeugdtoernooi. Inmiddels wereldberoemd door jarenlange traditie, maar dit jaar hadden we klein toernooi vanwege de vakantie. ‘Slechts’ 16 ploegen op 5 velden (vorig jaar hadden we 70 ploegen op 18 velden), maakte een groot verschil. Echter als organisatie maakt het ons niet uit. De voorbereidingen waren al op tijd begonnen en er was meer dan voldoende hulp.

Op de vrijdagavond werden de velden uitgelegd en de bewegwijzering en alle andere laatste zaken geregeld.

Op zaterdagmorgen was de hele organisatie om 08.30 uur weer aanwezig. De EHBO plaatste zijn caravan en de muziek gestart: het toernooi was klaar om te beginnen.

Vanaf 09.30 uur druppelden de spelers en begeleiders binnen. Er was een klein opstartprobleempje met Pallas die met het verkeerde team aan de start stond, maar ook dit werd snel opgelost.

Bij het beginsignaal om 10.00 uur begon ook net de zon te schijnen.

 

De eerste goals vielen snel en op alle velden werd gestreden om de punten. Geen problemen met de teams en de scheidsrechters werd het toernooi volgens plan afgewerkt.

Ritola deed goede zaken met de beker bij zowel de B’s, C’s als D’s. Bij de E’s was AVO te sterk.

 

We hopen volgend jaar weer op een massaler toernooi, maar deze versie was prachtig. Iedereen bedankt die meegeholpen om hier een succes van te maken.

 

Uitslagen:

B’s:        Ritola B1

Pallas ’08 B1

EKC 2000 B1

 

C’s:         Ritola C1

EKC 2000 C1

Pallas C1

 

D’s:      Ritola D1

AVO D1

EKC 2000 D1

 

E’s: E1 AVO E1

Ritola E1

AVO E2

EKC 2000 E1

 

E2 AVO E3

Ritola E2

Pallas E1

 

Namense de organisatie,

Rienus