Jeugdtoernooi Ritola Zuidlaren

Jaarlijks organiseren wij ons jeugdtoernooi op onze prachtige sportvelden aan de Klencke in Zuidlaren. We hopen te mogen ontvangen:

 

Zaterdag 31 Augustus 2024

 

Dit is het laatste weekend voor de start van de najaars-veldcompetitie. Deze start op zaterdag 7 september. Ons toernooi is een mooi moment om je voor te bereiden op de nieuwe competitie of misschien het moment om voor je eigen vereniging de selecties vast te stellen.

 

Het toernooi is bedoeld voor jeugdteams uit zowel het wedstrijd- als het breedtekorfbal. U kunt daarbij het niveau van het team aangeven. We vragen een kleine bijdrage van €2,- per aangemeld team en een borg van €30,- per vereniging. Verder vragen wij ook om per 2 aangemelde teams van een vereniging, één scheidsrechter mee te nemen! Zie voor het inschrijfformulier ook de bijlage.

 

Alleen als 31 augustus alle aangemelde teams aanwezig zijn, kunt u de €30,- borg terug-ontvangen.

 

Wilt u het opgaveformulier voor 29 juni aan ons retourneren en uw bijdrage overmaken t.n.v. Ritola Korfbal  bankrekeningnummer: NL05RABO0376073039 te Zuidlaren o.v.v. Ritola jeugdtoernooi.

 

Toegevoegd aan de uitnodiging is ook een leuke flyer / poster om op te hangen in uw kantine ter promotie van het toernooi.

 

Zijn er verenigingen die van ver komen, die willen overnachten? Jullie zijn van harte welkom en er zijn voldoende campings in ons mooie dorp Zuidlaren.

Eventueel is het ook nog mogelijk om met uw tentjes op ons eigen terrein te overnachten.

 

Meer informatie volgt na inschrijving.

 

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen via de mail:

toernooi@ritola.nl

 

Wij hopen de jeugdteams van uw vereniging te mogen verwelkomen op onze (kunst)grasvelden in het Drentse Zuidlaren.

 

Het wordt vast weer een mooie, sportieve dag.

 

Vriendelijke groeten namens de toernooicommissie,

Janette Mensinga

Rienus Doedens

Teije Kraf

Inschrijfformulier Ritola jeugdtoernooi 2024

poster jeugdtoernooi 2024

uitnodiging jeugdtoernooi 2024