Info over de Ritola optochtwagen Oostermoer week!

Wij, Anita, Marni, Karolien en Astrid, gaan na enkele voorbereidingen binnenkort bezig met het omtoveren van drie geschakelde vervoerswagentjes van de familie B. Tijdens, tot drie geweldige Oostermoer optocht proof wagentjes. Dit gebeurt op het terrein van Halesia aan de Tienelsweg 40 a. Eerst worden de wagens door ons van ‘gras’ voorzien. Later volgen nog wat andere klussen waar wij misschien wel een keer extra handen bij kunnen gebruiken. Dan laten wij wel van ons horen.

De jongste jeugdleden en hun ouders/verzorgers willen we op don. 22 juni onder trainingstijd uitnodigen te komen knutselen om zo de wagentjes op te kunnen leuken met jullie prachtige creaties.

De avond van de optocht 13 juli hopen wij veel Ritolisten rond de Ritola Korfbal optochtwagen te zien. We willen de tocht zo dynamisch mogelijk te maken. Rintje is natuurlijk ook van de partij! Dit meelopen zal gebeuren in wedstrijdtenues door de jaren heen. Aangezien het thema “Verleden, heden, toekomst” is. Hiervoor is o.a. Adry bereid gevonden om naaiwerk te verrichten.  Mensen die willen aansluiten bij die optochtwagen ’s avonds of als je actief mee wilt helpen om het klusje van het opbouwen of naaiwerk te klaren, meld je dan z.s.m. aan via Astrid : astrid.tijdens@gmail.com

Wij hebben er zin in! Jullie toch ook!

PS: Oude groene  katoenen of wedstrijdshirts met oude logo’s of andere oude items/kleding  m.b.t. Ritola zijn van harte welkom!

De optochtcommissie