Hemelvaartkamp 2024! Geef je op voor 26 april!

Het 51e Hemelvaartkamp is van 9 t/m 12 mei.
We staan dit jaar op Camping ‘De Ommekeer’ in Assen. Een mooie kleine camping die we compleet huren; inclusief 4 kamers geschikt voor 8 personen, een recreatieruimte, een professionele keuken en een groot overdekt terras. Direct naast de camping ligt de recreatieplas Baggelhuizen.
In 2023 is de voorbereiding begonnen en zijn wij heel enthousiast geworden over deze plek en hebben er zin in! De ruimte op het kampeerterrein is beperkt, we hopen dan ook dat er per team maximaal 2 tenten opgezet worden. 1 Tent voor de meiden en 1 voor de jongens.
Op www.campingdeommekeer.com kun je informatie en een plattegrond van de camping vinden.

Voor de mensen die nog nooit op korfbalkamp zijn geweest…..
Dit is één van de gezelligste evenementen van het jaar. Sport, spel en plezier staan centraal. Het korfbalkamp is voor de jeugd C t/m A. Maar ook alle andere leden uit de senioren en ouders van leden zijn van harte welkom.

Info
De A-, B- en C-jeugd kamperen onder leiding van trainers en kampleiding. Je neemt een (groeps)tent mee, graag onderling overleggen of in overleg met je trainer wie bij wie slaapt.
De jeugd is welkom op donderdag 9 mei vanaf 10.00 uur. Degene die op woensdag komt (alleen senioren/ouders) dient voor 21.00 uur op de camping aanwezig te zijn.
Er komt een programma op de website van Ritola waarin staat wat je mee moet nemen, het dagprogramma, corveediensten, etc. Het programma verschijnt ongeveer een week voor het Hemelvaartkamp en is te downloaden/printen via deze site.

Naast de kampleiding is er een leuke en vooral creatieve activiteitengroep die een spelprogramma in elkaar zet voor een aantal dagen, hier kan jong en oud aan meedoen. Natuurlijk wordt er ook gekorfbald. Diverse keren per dag wordt er getraind onder leiding van de trainers. Op zaterdag 11 mei spelen alle teams in Zuidlaren hun thuiswedstrijd.

Inschrijven
Via mail: hemelvaartkamp@ritola.nl 
Noteer Hemelvaartkamp alvast in je agenda! En geef je op voor 26 april, dit mag je niet missen! Als er vragen zijn kun je deze mailen naar bovenstaand mailadres.

Kosten Hemelvaartkamp
Donderdag t/m zondag 60,-
Trainers do. t/m zo. 55,-
Kleiner dan C-jeugd do. t/m zo. 30,-
De prijzen zijn inclusief alles (overnachtingen, maaltijden, drinken, barbecue, etc).

Woensdag 12,50 (alleen senioren/ouders)
1 dag en 1 nacht incl. maaltijden 20,-
Barbecue en Bonte Avond 10,- (eigen drinken mee nemen)

Kosten overmaken voor 30 april i.v.m. inkoop.
Rekeningnummer:  NL92ABNA0481060898  t.n.v. WGJ Terpstra
Omschrijving: Naam / jeugdteam waar je in zit / dagen dat je aanwezig bent.

Hartelijke groeten van de kampleiding,

Bert Spoelder, Frouke Houtsma, Alwin van Gorkum en Anet Terpstra