Hemelvaartkamp 2023, eerste info!

De voorbereiding is in volle gang en wij hebben er zin in!

Het 50e Hemelvaartkamp is van 18 t/m 21 mei. We staan dit jaar op Camping De Weyert in Rolde. Op www.campingdeweyert.nl  kun je een plattegrond van de camping zien, we staan op veld ‘Fazant’.

Voor de mensen die nog nooit op korfbalkamp zijn geweest…..
Dit is één van de gezelligste evenementen van het jaar. Sport, spel en plezier staan centraal. Het korfbalkamp is voor de jeugd C t/m A. Maar ook alle andere leden uit de senioren en ouders van leden zijn van harte welkom.

Info
De A-, B- en C-jeugd kamperen onder leiding van trainers en kampleiding. Je neemt zelf een tent mee en het is gezellig als je in een tent slaapt samen met iemand of met een groepje.

De jeugd is welkom op donderdag 18 mei vanaf 10.00 uur. Degene die op woensdag komt (alleen senioren/ouders) dient voor 21.00 uur op de camping aanwezig te zijn.

Er komt een programma op de website van Ritola waarin staat wat je mee moet nemen, het dagprogramma, corveediensten, etc. Het programma verschijnt ongeveer een week voor het Hemelvaartkamp en is te downloaden/printen via deze site.

Naast de kampleiding is er een leuke en vooral creatieve activiteitengroep die een spelprogramma in elkaar zet voor een aantal dagen, hier kan zowel jong als oud aan meedoen. Natuurlijk wordt er ook gekorfbald. Diverse keren per dag wordt er getraind onder leiding van de trainers.

Inschrijven
Via mail: hemelvaartkamp@ritola.nl
Noteer Hemelvaartkamp alvast in je agenda, dit mag je niet missen! Als er vragen zijn kun je deze mailen naar bovenstaand mailadres.

Kosten Hemelvaartkamp
Donderdag t/m zondag 60,-
Trainers do. t/m zo. 55,-
Kleiner dan C-jeugd do. t/m zo. 30,-
De prijzen zijn inclusief alles (overnachtingen, maaltijden, drinken, barbecue, etc).

Woensdag 12,50 (alleen senioren/ouders)
1 dag en 1 nacht incl. maaltijden 20,-
Barbecue en Bonte Avond 10,- (eigen drinken mee nemen)

Kosten overmaken voor 8 mei i.v.m. inkoop.
Rekeningnummer:  NL92ABNA0481060898  t.n.v. WGJ Terpstra
Omschrijving: Naam en dagen dat je aanwezig bent.

Hartelijke groeten van de kampleiding,
Helma Tuinman, Bert Spoelder, Alwin van Gorkum, Frouke Houtsma en Anet Terpstra