Hemelvaartkamp 2022 gaat door!!

Na twee jaren van afwezigheid is de voorbereiding voor het korfbalkamp in volle gang en wij hebben er zin in!! Het 49e korfbalkamp is van 26 t/m 29 mei. We gaan waarschijnlijk weer naar Molecaten Park Kuierpad in Wezuperbrug, hierover later meer.

Voor de mensen die nog nooit op korfbalkamp zijn geweest…..
Dit is één van de gezelligste evenementen van het jaar. Sport, spel en plezier staan centraal. Korfbalkamp is voor de jeugd C t/m A. Maar ook alle andere leden uit de senioren en ouders van leden zijn van harte welkom.
Je kunt je inschrijven via mail: hemelvaartkamp@ritola.nl en noteer Hemelvaartkamp alvast in je agenda, dit mag je niet missen! Als er vragen zijn kun je bellen met Anet Terpstra of mailen naar: hemelvaartkamp@ritola.nl

Info
De A-, B- en C-jeugd kamperen onder leiding van trainers en kampleiding. De jeugd is welkom op donderdag 26 mei vanaf 10.00 uur.
Senioren, ouders of ouders van jeugdleden zijn ook van harte welkom. Degene die op woensdag komt (alleen senioren/ouders) dient voor 21.00 uur op de camping aanwezig te zijn.
Er komt een programma op de website waarin staat wat je mee moet nemen, het dagprogramma, corveediensten, etc. Het programmaboekje verschijnt ongeveer een week voordat het korfbalkamp begint en is te downloaden/printen via deze site.
Naast de kampleiding is er een leuke en vooral creatieve activiteitengroep die een spelprogramma in elkaar zet voor een aantal dagen, hier kan zowel jong als oud aan meedoen. Natuurlijk wordt er ook gekorfbald. Diverse keren per dag wordt er getraind onder leiding van de trainers.

Kosten per persoon
We hebben nog geen camping vastgelegd en hebben daarom nog geen exact kostenplaatje. Andere jaren werd er € 55,- per persoon betaald voor het hele korfbalkamp. Dit is inclusief alles (overnachtingen, maaltijden, drinken, barbecue, etc). We zullen ons uiterste best doen om de kosten weer zo laag mogelijk te houden.

Hartelijke groeten van kampleiding,
Helma Tuinman, Bert Spoelder en Anet Terpstra