Griezelige Halloween Vossenjacht, drukbezocht succes!

Afgelopen vrijdagavond stond een Halloween Vossenjacht op het programma in het centrum van Zuidlaren. Iedereen van 9 jaar en ouder kon, voorzien van een deelnamekaart, tussen 18.30 en 20.30 uur op zoek naar diverse griezelige vossen. Dit nieuwe evenement en het uitzonderlijk mooie weer bracht veel mensen op de been. Ruim 80 groepen durfden de uitdaging aan te gaan.

Ritola Korfbal hielp VOZ met organiseren. Beetje korfbalpromotie kan geen kwaad! De deelnamekaarten werden vanaf 18.30 uur uitgedeeld op het startpunt in heuse Halloween sfeer naast het standbeeld van Berend Botje. Janette M, Anne v. V. en Karolien verwelkomden met iemand van de VOZ honderden enthousiaste deelnemers. Nieuwsgierig naar wat komen zou..

De vooraf geschminkte en griezelig uitgedoste vossen zaten verdeeld in een ruim zoekgebied in en rondom het winkelgebied. Ook een aantal korfballers. Mente en Romke als enge korfballers, Britt en Alwin deden een spook rond vliegen, Bineke en Erik (voor de verhinderde Adry) deden de deelnemers huiveren met hun rollatoract, Anita en Anne-greet waren als heks uitgedost, Marco K. liet Dex uit als enge gedaante in een omgekeerde outfit, Gea en Marni grepen de deelnemers bij de enkels. Whaaaa.. De foto’s van Bert S. zeggen verder voldoende..

Gezien de overwegend positieve reacties, onderweg en terug op het centrale punt, was het een super geslaagde avond. Iedereen mocht na afloop op het centrale punt een glas ranja pakken en nog een gedurfde greep in de griezelige grabbelton doen.

De VOZ en Ritola Korfbal vossen sloten gezellig gezamenlijk dit mooie evenement af. Tot volgend jaar, als je durft..?