Gezellig pannenkoekentoernooi afgelopen week

Afgelopen week hebben we tijdens de trainingen van de jongste jeugd pannenkoektoernooitjes georganiseerd voor de spelers en hun vrienden en vriendinnen.

D2 wist maar liefst 6 teams op de been te krijgen, waardoor het – onder leiding van scheidsrechters Melle en Charlotte – een spannende competitie werd, inclusief finalewedstrijden. De spelers van B1 hadden zich massaal aangemeld om te komen helpen, en ook Anita was bereid om een team onder haar hoede te nemen, en dus had ieder team zijn eigen coach. Het team van Jesse had al voor aanvang van het toernooi een overwinningsdans ingestudeerd. Het was dus niet helemaal onverwacht dat zij er met de toernooiwinst vandoor gingen. De overheerlijke pannenkoeken van Suzanne, Gineke en Anita ging er goed in bij de jeugd en hun begeleiders Sven, Isabel, Roos, Marleen, Denise. Bianca en Emiel moesten hard aan de bak om iedere tafel van warme pannenkoeken te voorzien. Wat werd er gegeten!

Direct na het toernooi van D2, stond D1 en hun vrienden en vriendinnen al te popelen. Vier teams gingen de strijd met elkaar aan, opnieuw onder leiding van Charlotte. Er werd fanatiek gekorfbald; ook door de niet-korfballers werden veel doelpunten gescoord. De winst ging naar het team van Emily en Kezia. Na afloop stonden ook voor D1 de pannenkoeken al klaar. Met dank aan Esther en Elva voor het bakken, en Wim en Elma voor het uitserveren.

Donderdag was F1 aan de beurt. Alle kinderen hadden een team samengesteld, en dus konden we een competitie spelen met vier teams. Sommige kinderen stond voor het eerst op het korfbalveld, en dus was het fijn dat we konden rekenen op de coach-capaciteiten van Marjolein, Francien Liv, Marleen en Emily.  Onder leiding van scheidsrechter Astrid en toernooileider Jesse werd er fanatiek gestreden. Het team van Florian bleek het sterkst en ging er met de winst vandoor. Ook F1 kon daarna aanvallen op de heerlijke pannenkoeken gebakken door Anita en Astrid, en geserveerd door Hilde en Marni.

Het was weer een gezellig feestje voor de spelers en hun vrienden en vriendinnen. We hopen dat de vrienden en vriendinnen het zo leuk vonden dat ze ook eens met een reguliere training komen meedoen. Meetrainen mag altijd, kosteloos en vrijblijvend.

Alle helpers bedankt voor jullie inzet. Super, dat we zo’n geslaagde middag neer kunnen zetten met elkaar!