Geef je op voor Hemelvaartkamp 2022

Het 49e korfbalkamp is van 26 t/m 29 mei. We gaan weer naar Molecaten Park Kuierpad in Wezuperbrug en staan op veld LVQ. Op de website van Park Kuierpad staat een plattegrond van de camping.

Wat is Hemelvaartkamp
Dit is één van de gezelligste evenementen van het jaar. Sport, spel en plezier staan centraal. Korfbalkamp is voor de jeugd C t/m A. Maar ook alle andere leden uit de senioren en ouders van leden zijn van harte welkom. Andere jaren stonden we gemiddeld met 80 Ritolisten op een veld bij het water, tegen de bosrand. Een super mooie plek!
Je kunt je inschrijven vóór 15 mei 2022 via mail: hemelvaartkamp@ritola.nl en noteer Hemelvaartkamp alvast in je agenda, dit mag je niet missen! Als er vragen zijn kun je bellen met Anet Terpstra of mailen: hemelvaartkamp@ritola.nl

Info
De A-, B- en C-jeugd kamperen onder leiding van trainers en kampleiding. De jeugd is welkom op donderdag 26 mei tussen 10.00 en 11.00 uur.
Senioren, ouders of ouders van jeugdleden die op woensdag komen dienen voor 21.00 uur op de camping aanwezig te zijn.
Er komt een programma op de website waarin staat wat je mee moet nemen, het dagprogramma, corveediensten, etc. Het programmaboekje verschijnt ongeveer een week voordat het korfbalkamp begint en is te downloaden via deze site.

Activiteiten
Naast de trainingen zijn er voor een aantal dagdelen spellen georganiseerd. Deze worden begeleid door een leuke en vooral creatieve groep, hier kan zowel jong als oud aan meedoen. Natuurlijk is er op zaterdag na de barbecue de Bonte Avond. Ieder team of gelegenheidsgroepje mag het toneel op voor een optreden in welke vorm dan ook. Hier kun je nu alvast over nadenken….

Inschrijving en kosten per persoon
Dit is inclusief alles (overnachtingen, maaltijden, drinken, barbecue, etc).
Donderdag t/m zondag                                           € 60,-
Trainers do. t/m zo.                                                 € 55,-
Jeugd kleiner dan C (o.l.v. ouders)                         € 30,-
Woensdag                                                                 € 12,50
1 dag en 1 nacht incl maaltijden                             € 20,-
Alleen Barbecue en Bonte Avond (eigen drinken mee)   € 10,-

Bij inschrijving graag z.s.m. de kosten overmaken op rekeningnummer:
NL 92 ABNA 0481 0608 98
t.n.v. WGJ Terpstra

Hartelijke groeten van kampleiding,
Helma Tuinman, Bert Spoelder en Anet Terpstra