Engeland here we come!

Engeland here we come!

Zoals jullie misschien al hadden gehoord gaan we dit jaar weer naar Engeland! De eerste groep is inmiddels persoonlijk door ons uitgenodigd. Dit zijn de spelers die nog niet naar Engeland zijn geweest ivm vervroegd overgaan naar de selectie. Zij krijgen eerst de kans zich op te geven samen met hun ouders. We proberen natuurlijk weer met een mooie groep heen te gaan, de resterende plekjes gaan we opvullen met anderen die eerder wel mee konden maar nog niet zijn geweest. Als laatst zijn de plekken beschikbaar voor leden die al wel eerder mee geweest zijn maar die het alsnog leuk lijkt om nog een keer mee te gaan.

We gaan zondag 22 oktober vroeg in de ochtend/nacht vertrekken zodat we zondagochtend de boot hebben van Calais naar Dover. We komen dan zondag begin van de middag aan op onze over-nachtingslocatie in London. Donderdagochtend 26 oktober nemen we vroeg de boot terug van Dover naar Calais en hopen dan begin van de avond weer in Zuidlaren aan te komen.

Wat we in de tussentijd gaan doen laten we nog even als een verrassing zijn. We proberen natuurlijk nog een korfbalwedstrijd te spelen en gaan London bezoeken.

De kosten voor de gehele trip zullen ongeveer € 295,- zijn. Dat is inclusief overnachting, eten-drinken en vervoer.

Lijkt het je leuk om mee te gaan geef je dan vrijblijvend op via: engeland@ritola.nl. Zoals eerder omschreven hebben diegene die nog niet geweest zijn eerste keus.

Heb je nog vragen, stuur die dan aan engeland@ritola.nl of bel/app 06-41329439

 

Wij hebben er al zin in. Jullie ook?

Janette, Miranda, Karolien en Teije