We ontvingen weer eens een verslag! B1 uit bij Vitesse.

Ooit was er de afspraak wie wast die schrijft. Helaas ontvangen we bijna nooit meer verslagen van de teams onder S1. Terwijl we heel graag zouden lezen hoe alle wedstrijden zijn verlopen. Van Ritola B1 kregen we deze week wel een mooi wedstrijdverslag. Volgen jullie het goede voorbeeld van B1 en mailen jullie voortaan ook elke wedstrijd je verslagje naar webmaster@ritola.nl ?! Alvast heel erg bedankt!

 

Hierbij het verslag van Sven, Roos, Isabel en Marleen, over de wedstrijd van B1 van afgelopen zaterdag uit tegen Vitesse (Be) B1.

 

Op zaterdag 26 maart speelden we tegen Vitesse B1 in Beilen. Op dat moment stonden wij 6e in de poule en Vitesse stond 1e. Sven was aanvoerder en de vakken waren: Sven, Lars, Rianne en Isabel (dit vak begon in de verdediging) en het andere vak was: Daan, Mente, Roos en Marleen (dit vak begon in de aanval). Als wissels hadden we Marleen en Marthijs.

De eerste helft verliep best wel goed, we hadden de eerste goal gescoord. We stonden eigenlijk de hele tijd met twee punten voor. Deze eerste goal werd gescoord door Sven. Sven kreeg nog een elleboog in zijn nek waardoor hij tijdelijk werd gewisseld voor Marthijs. Dit werd na ongeveer 5 minuten weer terug gewisseld en toen kwam Sven weer in het vak. Ongeveer halverwege de eerste helft werd Rianne gewisseld en kwam Marleen er in. Na de eerste goal scoorden wij er nog 3 en Vitesse nog 2, dit zorgde ervoor dat het in de rust 4-2 voor ons stond. De goals werden gescoord door Roos, Mente en Sven en waren voornamelijk afstandsschoten.

Na de rust ging het wat minder goed en kregen we in totaal nog 5 goals tegen. De meeste goals die we tegen kregen waren doorloopballen. In de tweede helft ging Marleen eruit en kwam Rianne hiervoor in de plaats. De laatste 10 minuten werd Lars gewisseld en kwam Marthijs erin. Ondanks dat we best wel wat punten achter stonden hebben we in de laatste 3 minuten van de wedstrijd nog 2 goals gescoord waarvan 1 in de laatste 30 seconden was. Dit was ook de winnende goal en werd gemaakt door Sven. De laatste 10 minuten werd er wat slordig gespeeld, maar we hebben nog wel gescoord en daardoor dus ook gewonnen.

We hadden achteraf gezien beter op de doorloopbal kunnen spelen in plaats van op afstandsschot en hiervoor een betere opstelling kunnen maken. Het was een spannende wedstrijd maar we hebben wel gewonnen, mede doordat we de afgelopen trainingen steeds meer aan het oefenen zijn op een duidelijke afvang en aangeef klaar zetten. Uiteindelijk zijn er 3 goals gescoord door Roos, 2 door Sven, 2 door Mente en Isabel 1.

Uitslag: 7-8.