Een geslaagd einde! Verslag laatste competitie dag

Drachten was beter. Zo kort mag het verslag van de wedstrijd Ritola 1 – Drachten 1 eigenlijk wel zijn. De redacteur van onze plaatselijke krant De Oostermoer was hier minder gelukkig mee. Dan toch de taak aan Willem om maandag een volledig verslag op te sturen. Voor nu laten we het erbij.

Na het laatste fluitsignaal stond er een hapje eten op het programma. Dit gaf ons de gelegenheid eens even terug te blikken op dit seizoen. Een prachtig seizoen. Een volledig seizoen. Zij het met wat kleine aanpassingen! Zowel voor Ritola 1 als voor Ritola 2 promotie in de zaal en klasse behoud op het veld. Zeker gezien de krapte in de selectie een zeer knappe prestatie! Ook stond zaterdag in het teken van het afscheid van Ineke! Jarenlang een vaste waarde in onze ploeg. Wat gaan we je ontzettend missen! Maar wat gunnen we je een heerlijke tijd daar aan de andere kant van de Atlantische oceaan! En we zullen je met open armen ontvangen als je het eraan toe hebt om weer terug te keren! Namens de selectie wil ik graag iedereen bedanken die die ons gesteund heeft in het afgelopen seizoen! Het was weer fantastisch!

Dan het hapje eten; Wat heeft ie lopen bakken die baksistent Marco! En het was heerlijk! Ik denk een geslaagde manier om het seizoen samen af te sluiten. Ritola kende tegen drachten een gebrek aan overtuiging. Nou, na het laatste fluitsignaal was de overtuiging weer massaal aanwezig! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik wil graag de ‘vergulde pollepels’ en Marco Kuiper en alle andere helpers heel erg bedanken voor jullie hulp! Wij hopen jullie allemaal uiteraard weer terug te zien bij het Mix-Hap-en-Prik toernooi!

Tot slot nog een oproep:

Werk of studeer jij in Groningen of Assen of omgeving en wil je graag bij ons komen korfballen? Wees vrij om een kijkje te nemen! Net als vele verenigingen hebben wij ook last van krapte! Zowel bij de jeugdteams als bij de senioren kunnen wij iedereen gebruiken!!! Vervoer hoeft geen belemmering te zijn! Vaak kunnen we samen rijden of de bus vanaf Groningen is er in een kwartiertje! En zoals je hierboven kan lezen, wij zijn fantastisch!

Mvg,

WJ Tuinman