Dankwoord Wim Venema: Hartelijk dank

Hartelijk dank

Ondanks de 2 vaccinaties belandde ik in het ziekenhuis op de Covid-afdeling. Waarschijnlijk heeft de vaccinatie ervoor gezorgd dat mij groter leed is bespaard. Dit jaar is het 50 jaar geleden dat ik gestart ben als KNKV scheidsrechter en dacht dat dit ook maar mijn laatste jaar moest zijn. Echter de warme reacties van vele teams en leden van onze vereniging voor een spoedig en volledig herstel heeft mij zeer ontroerd en daarmee heb ik besloten door te gaan als scheidsrechter zolang het gaat.

Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor de belangstelling en beterschapswensen, het heeft mij goed gedaan en ik hoop jullie weldra op het sportveld te kunnen ontmoeten.

Blijf voorzichtig en gezond, hopelijk zie ik jullie spoedig.

Wim Venema