Bericht van de webcommissie!

Een geheel vernieuwde site is nu precies twee weken live. In deze twee weken hebben we nog een aantal zaken aangepast en de laatste dingen worden de komende dagen verholpen.

Dit betekent dat wij als webcommissie ons weer op andere zaken kunnen richten dan vastlopende plug-ins. We hebben de taken opnieuw verdeeld en de lijnen opnieuw uitgezet.

Zo wordt ons mailadres webmaster@ritola.nl weer accuraat bijgehouden. Inbreng vanuit jullie wordt erg gewaardeerd en over het algemeen gelijk, maar in elk geval binnen een dag behandeld.
Heb jij leuk nieuws of leuke informatie voor op de website, zoals verslagen van wedstrijden, teamfeestje e.d. laat het ons vooral weten!

Alle roosters zijn (bijna) weer up-to-date, sta je ingeroosterd (voor kantinedienst, als scheidsrechter, om de kantine schoon te maken, voor oud papier lopen of als zaaldienst) dan krijg je hier een mail van of je kan het terug vinden onder het kopje “roosters”. Vervoer wordt sinds dit seizoen geregeld via groepsapps van verschillende teams. Ook is de competitie informatie weer makkelijk terug te vinden via het kopje “competitie” of onder de pagina van het team waar je informatie van wil.

Zoals velen misschien gezien hebben is het nog erg leeg onder het kopje “Vermaak”. Hier komt ook verandering in! Onze site zal zeer binnenkort niet meer alleen informatief, maar ook weer vermakelijk worden, hier later meer over. Sommige onderdelen van vermaak, maar bijvoorbeeld ook verslagen van o.a. de ALV zullen alleen zichtbaar zijn voor leden. Om dit te kunnen zien moet je rechtsonder aan de website bij “Inloggen voor leden” inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten stuur dan een mail naar webmaster@ritola.nl, dan helpen we je graag!

Verder zal er hier en daar vast nog af en toe iets aan de site veranderen. Nog steeds lezen we heel graag jullie feedback of input via webmaster@ritola.nl! Nogmaals de mail wordt weer accuraat gelezen, extra Whatsappjes naast je mail zijn dus niet meer nodig. 😊

We hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd en dat jullie ons ook op de hoogte willen houden van wat er speelt rond jouw team!

De webcommissie

Teams

Competitie

Roosters

Over Ritola

Organisatie

Contact

Adres

De Klencke 34
9472 RN  Zuidlaren

Word nu lid!


Inloggen voor leden