Alternatieve Kerst-Inn, toch een leuke avond.

In oktober startten we met voorbereidingen voor een Kerst-Inn in de kantine.
Na de aankondiging van een nieuwe lockdown schakelden we naar een online editie. Leuke spellen met veel filmpjes van Ritolisten lagen op de plank.

Totdat Ben (onderdeel van de organisatie) een ernstig auto-ongeluk kreeg. We besloten alles af te blazen. Maar later kwamen we in contact met de zus van Ben, Evelien. Zij gaf aan dat – als Ben een stem had gehad – we het door moesten laten gaan. Ze schrijft: “Ik hoop dat jullie morgen avond alsnog een leuke avond hebben, het is geen kerst zonder kerst-inn (ben er een keer geweest, zo heette het toen geloof ik, was erg gezellig).”

De plannen werden weer gewijzigd.
Om 20:00 uur praatte Hylke ons bij over hoe het met Ben gaat. Die middag hadden Hylke en Alwin met Evelien gebeld. De familie hecht eraan, dat wie dat wil alle juiste informatie weet. Waarvoor heel veel dank aan Evelien en Ben’s ouders!

Nadat iedereen was geïnformeerd, kon wie dat wilde deelnemen aan een PubQuiz. Die hadden we die middag in elkaar geknutseld, de laatste letters werden een klein half uur voor de start getypt.
In 6 ronden door algemene-, korfbal- en muziekkennis heen. Team Levi eindigde op de 3e plaats, “Daar zit potentie in” kreeg zilver en “Fanatieke oma’s” gingen er met de winst vandoor. Tussendoor toonden we van vele Ritolisten goede wensen.

Alle 14 teams willen we bedanken voor “toch een leuke avond”!

Ben en familie wensen we heel veel sterkte!

Hopelijk volgend jaar weer een echte Kerst-Inn in de kantine. Voor nu een fijne jaarwisseling gewenst.

Anet, Lizan, Jan, Manon, Alwin