Ahoy is bijna zeker, want….

Nu was ik de hele week van plan om hier te plaatsen dat er nog interessepeilingen zijn, of te plaatsen dat er van alles definitief is en dat iedereen zich nu kan opgeven. Maar aangezien er al druk geregeld wordt is een interessepeiling niet meer van belang. En omdat er nog niks zeker is, is een definitieve opgave nog niet helemaal mogelijk. Wat ik jullie wel ga vertellen is het volgende.
Vorige week zaterdag was ik lekker gefocust op onze spannende wedstrijd tegen Hoogkerk. Ik wou net gaan warmlopen, toen Helma mij riep. Zij vertelde mij dat het misschien mogelijk is om met de vv Annen bus richting Rotterdam te gaan!! Stap ik vanmorgen (het is nu vrijdagavond) in de bus, spreekt Helma mij weer aan. Ze zei: Ik heb gisteren kilometers berekend en tijden bekeken en de boel ligt nu bij vv Annen voor kosten berekeningen. Mooi, hè
Vanavond heb ik bericht gekregen dat er nu gepraat wordt over vergunningen en andere dingen waar ik van te voren over heb aangegeven dat ik me daar niet mee bezig wil houden. Vele handen maken ligt werk. Deze week krijg ik bericht van de familie Rendering, of dit bus verhaal door gaat. Zodra ik iets gehoord heb verschijnt dit of op de site of op het prikbord.
Nu is het waarschijnlijk duidelijk waarom ik het lastig vind om hier iets over te plaatsen. Ik kan jullie dus nog niets definitiefs zeggen. Wel kan ik de volgende dingen melden:
• Er zijn 45 mensen die mee kunnen naar Ahoy.
• De kaarten zijn 25 euro per stuk (bij deze 25 euro komen nog buskosten!).
• Er is nog niemand definitief opgegeven! De mensen van de inschrijf lijst moeten tegen de tijd dat hier om gevraagd wordt nog een “officiële” aanmelding mailen!
• En vanaf het moment dat er iets op de site of op het prikbord verschijnt, is het wie het eerst mailt wie het eerst maalt! Houd dus goed de site en het prikbord in de gaten!
Dit waren de dingetjes die voor nu belangrijk zijn volgens mij.
Als er nog vragen of onduidelijkheden of onduidelijke vragen zijn, mail dan!
Ik kan je vertellen dat ik er onwijs veel zin in heb en ik hoop dat het door gaat!
Ik houd jullie op de hoogte!
Met vriendelijke groeten,
Namens de supportersvereniging,
Alwin van Gorkum
supportersvereniging@ritola.nl